CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

June 8, 2015

PHOTOGRAPHER WEDDING


Assalamualaikum. Semangat pulak aku nak tulis blog hari ni. Cuma nak share kat sihi servis photographer yang aku gunakan masa wedding aku tahun lepas. Entry dah basi sebenarnya, tapi aku nak share jugak.

Nak dijadikan cerita aku tahu pasal photographer ni pon sebab aku tengok gambar wedding member sekolah. Terpegun sat nokss. Cantik betol editing beliau. Kalau nak guna servis dia ni boleh search dekat Facebook nama page ni : KhairulAfif . Photography or akaun Facebook beliau Khairul Afif Fauzie .

Orangnya pon tak sombong,peramah yang penting kreatif. Hehehe...... Aku booked beliau pon masa bulan Mei or Jun 2014. Masa tu bertunang pon belom. gelojoh kan aku ni?? Hahaaa aku tak kisah asal aku dapat beliau jadi photographer aku masa akad nikah dan kenduri nanti. Bertunang bulan Ogos then nikah 22 November 2014.

Sesape yang nak beliau shoot gambar wedding paling cantik korang better book awal2.. Nanti melepas pulak korang. Hah masa tuh baru nak nanges2 guling2 ye dak? Ok la aku rasa setakat tu je nak merepek..aku share sikit gambar hasil tangan beliau okay.. Till then Assalamualaikum. (^_^)


Anak sape entah,rajin betul tolong >_<

Nie gambaq dengan member2 sekolah  :P

Malu2 miaw plak.Hahaha..

Okay, yang ni *Blushing* kejap..



No comments:

Followers

Labels

diary (3) kahwin (1) married life (2) my day (1) photo (1) throwback (1) wedding (1)